Épületklíma beszerelés:
50.000,-Ft +Áfa*
Lakás klíma
Mely tartalmazza:
-Pécsi kiszállást
-2db fal áttörést
-Tartó konzolokat
-Rezgéscsillapító gumibakot
-3 méter kalorikus és elektromos
hálózat kiépítését
-Teljes munkadíjat
-Hűtőközeg beszabályzását
épületklíma
*tőlünk vásárolt berendezések esetén

Állófűtés:
állófűtés
Forgalmazás
és
Szerviz

Nyitva tartás:
H-P: 8:30-16:30
Szo.: Zárva
Vas.: Zárva
Ebédszünet 13:00-14:00* a további részletekről érdeklődjön!

Cégtörténetünk:

Cégeink családi, 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozásként működnek. Bekk József a pécsi Villgépnél dolgozott majd a komlói Gelkánál. Onnan a pécsi Vendéglátóhoz ment ahol az összes megyei vendéglátó egységek hűtőparkját (hűtőgépek, fagylaltgépek, kamrák, pultok … stb) egyedüli hűtőgépszerelőként javította. A vendéglátóból kilépve 1986-ban magánvállalkozásba kezdett és 1991-ben megalapította a Bekk Hűtőgép Kereskedelmi és Gépjavító Betéti Társaságot.
Fő tevékenységi köre az ipari és lakossági hűtőberendezések javítása volt. Gorenje márkaképviselet garanciális szerviztevékenysége is hozzánk tartozott Baranya-Somogy-Tolna megyében.

Később a profil bővítésére volt lehetőség, így a Dél-Dunántúlon elsőként kezdtük az autóklíma javításokat, raktérhűtők javítását, majd a Carrier Transicold márkaképviseletet láttuk el.


2005-ben Bekk József fiai egy új céget alapítottak a
Tri-Bekk Hűtő- és Klímatechnikai KFT mely kezdetben Épületgépészettel ezen belül klímatizálással foglalkozott. Viszonteladói partnere és garanciális szervize vagyunk az alábbi márkáknak :
LG, Gree, DesignAir, Toshiba, Midea, Mitsubishi, Samsung, Airwell, Haier és nem utolsó sorban a Daikin klímaberendezéseknek.
Cégünket folyamatosan fejlesztjük, nyereségünket és magán tőkénket is beforgatjuk a vállalkozásunkba. Így a Kálvária utcai alkatrész boltunkból kiköltöztünk és az Északmegyer dűlőben vásárolt 5.000.m2-es ipari telephelyünkre költöztünk. Fejlesztéseink magával hozták a Webasto és Eberspächer állófűtések forgalmazását, javítását valamint autóklíma
(Diavia, Scorpio) és raktérhűtés (Safkar, FrigoBox, Frigosoft) márkaképviseletét.

Az autóklíma és raktérhűtés full szerviz mellett a Kft kibővítette profilját az Ipari konyhák teljes körű javítására és berendezések forgalmazására. Szerződött partnere és garanciális szervize vagyunk a Thermotechnika Kft-nek és a Földi Kft-nek. Aktív tevékenységünket Baranya-Somogy-Tolna megyékben végezzük, de Szegeden, Budapesten, Debrecenben és Györben is végeztünk szereléseket. Az országhatáron túli munkák sem okoznak problémát ilyet végeztünk az SFOR katonai tábori konyháiban.Célunk az ügyfelek maradéktalan kiszolgálása, melyet képzett szakember gárdával és minőségi szerszámozottsággal tudunk ellátni.

Remélem cégünk elnyerte tetszését valamint bizalmát, ennek reményében várjuk az ajánlatkérésüket.

info@bekk.hu